Over ons

Historiek

Pauline & Mark

Het begon allemaal met Mark, die als jonge jongen al gefascineerd was door het koken terwijl hij zijn moeder in de keuken hielp. Die vroege liefde voor koken leidde hem naar de horecawereld, waar hij jarenlang in zowel de zaal als de keuken werkte en zijn culinaire vaardigheden verfijnde door avondschool te volgen.

Ook Pauline, als peuter al geïntrigeerd door koken, vond haar roeping in de keuken. Nu staan vader en dochter zij aan zij achter het fornuis, en delen ze hun liefde voor koken met anderen. Ondanks het opstarten van een zaak in ongewone tijden door Corona, blijft hun passie voor koken en het creëren van vreugde en voldoening voor hun gasten hen inspireren.

Paulin en Mark van Cuisine Pauline
Lekker eten - Catering Brugge

eten

Lekker eten is een passie

Laat ons jouw feestelijke tafel de ster van de avond maken terwijl je ontspant en geniet van de festiviteiten. Met Cuisine Pauline's feestmenu's breng je de essentie van gezelligheid en lekker eten naar jouw feest, zodat je kunt focussen op het creëren van mooie herinneringen met je dierbaren.

Laat ons je zintuigen verwennen
met huisgemaakte verleidingen.

- Pauline Govaerts

weekend

Heerlijke gerechten

Bij Cuisine Pauline draait het niet alleen om het bieden van heerlijke gerechten, maar ook om het verrassen van onze gasten met unieke smaakervaringen. Daarom bieden we elke maand zowel tijdens de week als in het weekend een leuke lekkernij aan. Met telkens een keuze tussen vis en/of vlees, is er voor ieder wat wils om je smaakpapillen te verwennen. Je kunt ook een eigen suggesties voorstellen voor tijdens de week of in het weekend, we helpen je graag.

Lekkere gerechten thuis en afhalen